torsdag 22. november 2007

Yrkemesse

Torsdag 22.11 var det tid for yrkesmesse i Ottahallen. Der samlet de forskjellige valgfagene fra Otta, Vinstra, Lom og Hjerleid seg for å vise hva 10.klassingene har å se fram til. Representanter fra Medie gruppa fra Dovre var Kristin (lærer), Tone og meg.



Vår jobb var å gi en smakebit til 10.klassingene om hva det er vi holder på med i timene. Vi hadde derfor med oss en film vi har lagd og div. bilder som klassen tok på førsten av året. Vi snakket med elevene, og foreldrene, og hørte litt hva deres håpefulle hadde tenkt å velge til neste år. Om det var noe de lurte på, prøvde vi da så godt vi kunne å svare på spørsmålene.
Det var ikke bare media-gruppen som var på messen. Grupper fra formgiving, helse og sosial, ikt, språk, fysikk, elektro, reiseliv, hotell og næring, tip og idrett var noen av de andre gruppene som stod oppstilt med sine ting å vise fram, og diverse aktiviteter.

Oppmøtet var stort (kanskje siden alle 10.klassinger fra Lom, Otta, Dovre/Dombås og Lesja måtte komme), men også mange foreldre hadde tatt turen, og virket både iverige og frustrerte over det store utvalget.

Ingen kommentarer: